Task One - az Iphone-ba épített zsebkés


Amikor az interneten ráakadtam, azt hittem, hogy valakinek az értelmetlen találmányáról van szó! Aztán kicsit utána olvasva és megnézve a videókat rájöttem, hogy mekkora nagy ötlet! Hiszen a mobiltelefon mindig ott van az embernél, és ha bármikor kéne a zsebkés, akkor az is ott lesz nála! A feltaláló egyik legnehezebb feladata lehetett, hogy úgy integrálja a kés funkciót a telefon tokjába, hogy azok alapjaiban ne változtassák meg a mobil jellemzőit. Ebben az esetben sikerről beszélhetünk, hiszen sem súlyban, sem méretben, sem kialakításban, illetve funkcionalitásban nem változott az Iphone.

Rövid angol nyelvű ismertető a tokban elrejthető kés funkcióiról


Az alábbi videón jól látszik, hogy mi mindenre lehet használni a mindennapi életben egy kéznél lévő multifunkcionális zsebkést, amely mellesleg a telefonunkba beépítve mindig kéznél van. Számomra az egyetlen szomorúság, hogy csak Iphone-hoz készült a szerkezetből, pedig biztos, hogy más telefontulajdonosok is szívesen beszereznének egyet belőle.



A legvégén egy aprócska rosszindulatú megjegyzésem sajnos azért lenne, a nagyszerű ötlet ellenében! A telefont általában 1-2-3 évenként lecseréli az ember, egy zsebkés ezzel ellentétben örök életű. Vagyis aki megveszi a szerkezetet potom 75$ -os áron a telefonjához, az ennyi pénzért már egy kiváló zsebkést is kaphatna, nem mellesleg örök életre, szemben a telefon pár évével.

2 megjegyzés:

  1. Szia Zoli!Szerintem munka biztos volt benne de nem eshet kézre mint csavarhúzó vagy egyéb eszköz cak ne kapd fel a telót:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem csak szükségmegoldás! Ha éppen nincs nálad eszköz, akkor ez is megteszi alapon! :)

      Törlés