B - a repülő kocsi


A repülő kocsik ötlete már régóta foglalkoztatja a világot. Minden alkalommal nagy érdeklődés övezi egy új koncepció megjelenését, hiszen az utak már oly terheltek, hogy sokan szívesen vásárolnának egy repülő kocsit, hogy kitörjenek a közlekedési dugók világából. Ebből az alkalomból sajnos el kell hogy keserítsem őket, hiszen ez a találmány egyenlőre csak egy RC modell, de a legjobb fajtából. 
Ha pontosan le kéne írnom a járművet, azt mondanám egy quadrocopter, és egy elektromos játékautó klónja. Viszont ha jobban megnézzük, akkor azért ennél többről van szó. A találmányban sikerült a legjobb tulajdonságokat ötvözni és egy tökéletesen jól működő szerkezetet létrehozni. 


Felépítésében egyik legfontosabb szempont az alacsony súly és strapabíró karosszéria lehetett, hiszen a repüléshez nagyon fontos a teljesítmény súly arány. Másod sorban következett a használhatóság csúcsra fejlesztése, mivel ha már kitalálunk valami repülő és guruló izét, akkor használni is lehessen valamire. A feltalálónak talán ekkor juthatott az eszébe, hogy egy kamerával felszerelve be lehetne látni a szomszéd csaj szobájába is, rajta hát tegyünk bele egy HD kamerát is. Saját meglátásom szerint nem az a lényeg, hogy mi volt a célja a feltalálónak, hanem az, hogy élvezzük az alkotását, a repülő kocsit.


További infó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése