GoSleep alvó hüvely, az Abu Dhabi nemzetközi reptérről


Az Abu Dhabi nemzetközi reptéren már tudják, hogy mitől döglik a légy, úgy látszik ismerik a repterek egyik legnagyobb problémáját!
Minden ismerősöm, aki valaha is repült már, elmondta, hogy a legjobban, a repülőtereken való várakozást utálják. Aki pedig átszállással ment valahova, az egyenesen a szemembe mondta "Vigyél nyugtatót, mert megőrülsz!" vagy a másik végletről való ismerős, aki "Vigyél kempingágyat, mert kialhatod magad miközben vársz, annyira lassan mennek a dolgok!" Azt hiszem mindkét végletre teljesen megfelelő, a képeken is látható GoSleep hüvely, ami egy tojásformájú fotelágy burok.


Ezek a kis helyet foglaló GoSleep tojások minden kényelemmel el van látva (szinte csak WC-re kell kimenni)! Aki egy kis nyugalomra vágyik vagy aludni akar, csak magára húzza a rolót és teljesen elvágja magát a külvilágtól. A kényelmes fotellé alakítható fekvőfelület pedig várja mindazokat, akik csak a fájós derekasukat pihentetnék meg. Az ára nem olcsó, de a kényelmet meg kell fizetni, 12.25 $ óránként, ami a jelenlegi árfolyamon kb. 2891 Ft-nak felel meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése